Getuigschrift R. Spigt
01/10/2015
Getuigschrift N. Wilson
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Marcello A.

PADI IDC - PADI Instructor Course or Internship

Hi, mijn naam is Marcello en ik begon bij Dressel Divers als stagiair, na 5 maanden, waarin ik een hoop geleerd had over een succesvolle operatie in een duikcentrum, nam ik deel aan de PADI IDC cursus met Cris Maffione en ik moet zeggen dat de voorbereiding die hij ons gaf zeer goed was. Tijdens de PADI IE (Instructor Evaluation) had ik geen enkel probleem en kon ik het verschil zien in voorbereiding met andere kandidaten. Na de PADI IDC werkte ik eerst als instructeur en later werd ik duikbaas. Het volgen van een stage en de cursus in Dressel Divers is soms moeilijk maar het is absoluut een fantastische kans om ervaring op te doen in de duikwereld.

Marcello A.

Published on: Oct 1, 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *