Getuigschrift Paul F.
01/10/2015
Getuigschrift Vicenzo M.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Fred A.

In 2002 zocht ik contact met Dressel Divers. Ik was al divemaster en ik was op zoek naar de beste mogelijkheden om door te groeien in de duikindustrie.

Al snel deed ik mijn IDC met Dressel Divers in Mexico en heb ik dit voltooid onder de perfecte condities waarna ik terugging als OWSI in de base waar ik begon.

Mijn doel was het runnen van een duikcentrum en deze mogelijkheid werd mij al na 2 maanden geboden; ik was baseleider gedurende 2 jaar en nu ben ik regiomanager sinds 10 jaar.

Mijn persoonlijke ervaring in Dressel Divers gebruik ik dagelijks in mijn conversaties met nieuwe deelnemers aan onze stage programma´s en voor nieuwe werknemers in het algemeen die zich aansluiten bij onze organisatie. Wat Dressel Divers bewijst naast het leveren van kwaliteit is dat ze mogelijkheden bieden voor lange termijn carrieres.

Fred A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *