cursussen divemaster
Getuigschrift Fernando E.
20/02/2014
Getuigschrift Steven P.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Sergio C.

PADI MSDT #199251

Dressel Divers Barceló

Na vele jaren te hebben gewerkt voor een commercieel bedrijf in Italië besloot ik om mijn land te verlaten en van mijn passie voor duiken een fulltime activiteit te maken.

In 2007, met al 5 jaar ervaring in het lesgeven van duiken in vele landen voor verschillende duikcentra, was ik op zoek naar een bedrijf, een marktleider, om de hoogste standaarden in de duikindustrie te zien.

Dit was toen ik begon te werken als instructeur met Dressel Divers in de Rivièra Maya. Ik was meteen onder de indruk van de manier waarop veiligheid, professionele standaarden als het gaat om lesgeven en plezier samen kunnen gaan met de hoogste kwaliteit.

Vandaag de dag ben ik verantwoordelijk voor een base van Dressel, een van de meest belangrijke duikscholen wereldwijd, in een van de grootste resorts in Mexico.

Ik voel me gelukkig dat ik iedere dag mag ervaren hoe dynamisch en uitdagend het is om voor een duik bedrijf te werken dat de service continue aan het verbeteren is door het volgen van de laatste en nieuwste technologieën die de markt te bieden heeft.

Base leider

Sergio C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *