PADI IDC - PADI Instructor Course or Internship
Getuigschrift Marcello A.
01/10/2015
divemaster stages
Getuigschrift Nick P.
02/10/2015
Show all

Getuigschrift N. Wilson

Tijdens mijn vakantie in juni 2000 in Iberostar kwam ik voor het eerst in contact met Dressel Divers. Ik was erg onder de indruk van de veiligheidsvoorschriften en de controle hiervan dat de instructeurs continue uitvoerden. Ik was niet gewend om dit zo te zien. Eigenlijk was het de eerst keer in 15 jaar dat ik zag dat iemand anders mijn uitrusting controleerde. Toen op dat moment dacht ik dat het een fantastisch bedrijf moest zijn om voor te werken. Daarom besloot ik in gesprek te gaan met een aantal instructeurs en ander personeel en ik kwam er via hen achter dat ik een instructeur kon worden op de plek waar ik op vakantie was. Eenmaal terug in het hete en waterloze Arizona begon ik een aantal spullen te verkopen en mezelf voor te bereiden op een nieuw avontuur en een niew hoofdstuk te beginnen in mijn leven, wie wist er nou dat dit nieuwe hoofdstuk mij voorgoed zou veranderen.. Bij aankomst werd ik welkom geheten op de DRESSEL DIVERS ACADAMY waar ik met een hoop enthousiasme werd begroet door het personeel en de instructeurs. Na onszelf voorgesteld te hebben begonnen we met de rigoureuze en vermakelijke training. Vanaf dag 1 leerden ze ons om instructeurs te worden. De cursus was super leuk en elke penny waard die ik had betaald. Vlak hierna vroeg het bedrijf of ik de Cave Dive cursus wilde doen om een van de weinige gidsen voor de Cenotes te worden. Ik ging ervoor! Om anderen te leren duiken en om naar de Cenotes te kunnen meerdere keren per week, wow. Het werd alleen maar beter. Dressel Divers heeft mij veel mogelijkheden gegeven. I werd een paar jaar gelegeden baseleader en nu ben ik een fulltime cursus directeur. Het is echt een plezier om nieuwe PADI instructeurs op te leiden voor Dressel Divers welke op deze manier de kans krijgen om hun dromen te vervullen zoals ik dat ook heb kunnen doen.

N. Wilson