divemaster stage
Getuigschrift J. Tomlinson
01/10/2015
Getuigschrift A. Jqueira
01/10/2015
Show all

Getuigschrift L. Li Allasio

Mijn liefde voor het water begon al toen ik heel jong was, een herinnering in het bijzonder welke waarschijnlijk de meeste invloed heeft gehad op mijn hedendaagse carriere was mijn eerste keer snorkelen. Alles wat ik me herinner is het gladde, kristalheldere water met de meest waanzinnige kleuren die ik ooit had gezien (niets vergeleken met de kleuren uit een kleurpotloden doos)

Vlak daarna probeerde ik het duiken uit bij Dressel Divers en daar begon het allemaal. Tijdens mijn vele reizen vond ik mezelf altijd vlakbij het water en wilde ik duiken voor de fun. 8 jaar geleden besloot ik dat ik mijn beroep wilde maken van iets waar ik van houd. Ik werkte in een duikwinkel aan de Pacifische kust maar na 4 jaar koud water, ruige condities, lange uren en weinig salaris besloot ik terug te gaan naar waar het allemaal begon. Het probleem was dat ik als NAUI en SDI instructeur nergens werk kon vinden. Door een wonder vond ik de website van Dressel Divers en hun IDC programma en ik solliciteerde!

Het volgende moment was ik al aan het werken aan de PADI crossover in Dressel Diveres. Ik heb waanzinnige mensen ontmoet en een fantastische tijd gehad. Omdat ik al twee instructeurs cursussen had gedaan (en dus vergelijkingsmateriaal had) kan ik zeggen dat ik de IDC van Dressel Divers van topkwaliteit vind, diepgaand, uitdagend en met een grote beloning aan het eind.

Vlak nadat ik begon met werken voor ze werd ik al gepromoveerd tot de positie van duikbaas en nu ben ik baseleider. 4 jaar later hou ik nog steeds an mijn werk en van wat ik doe. Zo lang je werkt met veel toewijding, een teamplayer bent en een h arde werker, zal het bedrijf je steunen en belonen voor je harde werk. Het is een professioneel bedrijf in een plezierige industrie.

L. Li Allasio

Published on: Oct 1, 2015