Getuigschrift Jochen L.
01/10/2015
divemaster cursussen
Getuigschrift Jonatan L.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Kevin K.

Ik begon bij Dressel als SSI instructeur. Toen kreeg ik de kans om PADI instructeur te worden. En om snel door te gaan met het opbouwen van een hoop ervaring in lesgeven.

Ik zag dat dit een professioneel duik bedrijf was waar de veiligheid en het plezier van de gast op de eerste plaats komen.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik de kans heb gekregen om in bijna alle vestigingen van Dressel Divers te werken en er een paar heb mogen openen.

In de jaren dat ik bij Dressel heb gewerkt heb ik ook het geluk gehad om andere passies en kansen te volgen, lesgeven in skieen en reizen.

Het volgen van die passies en het duiken met andere bedrijven in andere delen van de wereld heeft geholpen mijn ervaring uit te breiden en heeft me doen beseffen hoe waardevol de lessen zijn die ik geleerd heb tijdens het werken met Dressel.

Nu heb ik het plezier om te kunnen duiken in een hele andere oceaan. Het leren kennen van onze kleine hoek in de Pacifische Oceaan. Het ontdekken van de nieuwe plekken om te duiken en de beste manier om te duiken op de plekken die we al kennen, het plannen van nieuwe en spannende excursies.

Het is de tijd hier. De condities hier zijn niet zo makkelijk als op sommige andere bestemmingen maar met de juiste voorbereiding zijn de beloningingen immens, letterlijk. Het horen van walvissen onder water? Hoe cool is dat?

Kevin K.