divemaster cursussen
Getuigschrift Jonatan L.
01/10/2015
Getuigschrift Katarina J.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Kate J.

Ik begon met werken bij Dressel Divers als instructeur in de base in Cozumel, MExico. Ik kan mijn eerste duik met hen nog levendig herinneren. Het water was perfect en turquoise blauw. Ik voelde me alsof ik aan het duiken was in een documentaire van National Geographic. Ik was onder de indruk en ik hield van mijn nieuwe baan. Het duikteam was zeer ervaren en allemaal erg toegewijd. Een hoog niveau van professionaliteit en een uitstekende zorg voor het milieu wat niet te vergelijken was met welke duikschool dan ook waar ik hiervoor mee had gedoken. Ik ben meer dan 2 jaar werkzaam geweest in Cozumel en in die tijd ben ik ook gepromoveerd tot duikbaas. Ik dacht dat ik nooit meer weg zou gaan totdat ik op een dag de mogelijkheid kreeg om te verhuizen naar de Riviera Maya. Het was een geweldige kans om nieuwe riffen en de cenotes te ontdekken, de mooiste duiken die het vasteland van Mexico te bieden heeft. Het hoge niveau van lesgeven en mijn passie voor duiken bleef hetzelfde ook toen ik van base veranderde. Ik werd een IDC staff instructeur en weer werd ik gepromoveerd tot baseleider met Dressel. Dankjewel Dressel voor de vele mooie mogelijkheden en herinneringen die jullie me de afgelopen jaren al hebben gegeven.

Kate J.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *