Getuigschrift A. Marcello
01/10/2015
Getuigschrift G. Piscicelli
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Anthony B.

duikinstructeur stages

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn IDC/IE door Dressel Divers in Iberostar. Ik ben zo blij dat ik nu een PADI Scuba duik instructeur ben met Dressel Divers. Het was moeilijk om te bereiken maar ik heb het gedaan!!! Dinsdag krijg ik te horen naar welke base ik ga.Voor aAl mijn geschreven testen heb ik meer dan 85% of hoger gehaald, in Physics, Fisiologie, Scuba skills, Uitrusting, Recreational Duik Computer en Standaarden. Bij al mijn duiken heb ik een 4.0 gehaald of hoger, waarbij 5.0 het hoogste is wat je kunt halen. Mijn mondelinge presentaties waren ook allemaal hoger dan een 4.0. Ik heb het gedaan. Mijn cursusdirecteur Paul FLower is verder gegaan in zijn verantwoordelijkheid dan hij had hoeven doen en heeft me gehlopen bij het behalen van dit succes. Dank aan iedereen die mij geholpen heeft bij het behalen van mijn doelen.

Anthony B.