Getuigschrift Fred A.
01/10/2015
Getuigschrift A. Marcello
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Vicenzo M.

Mijn naam is Vincenzo, ik ben instructeur sinds 2000, op dit moment ben ik de baseleider in Bayahibe. In de bijna 3 jaar dat ik nu werk voor dit bedrijf is mijn carriere in de duikwereld erg veranderd, met dank aan Dressel Divers ontdekte ik het plezier van zijmontage duiken, en daarnaast heb ik alle technische cursussen kunnen doen die ik altijd al wilde doen zoals tec 40, 45 en 50!!!

Hiernaast hebben ze me ook de mogelijkheid gegeven om de cave cursus te doen (grotten), ze zeggen wel eens dat er altijd een kans is om iets nieuw te leren, Dressel heeft mij hier enorm bij geholpen!!!

Hier werken is tamelijk zwaar maar erg belonend en je vind er personen van over de hele wereld!

Vicenzo M.