Getuigschrift Sergio C.
30/08/2015
Getuigschrift Jake G.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Steven P.

Ik werd een PADI DIVEMASTER aan de hand van een van de Dressel Divers PRO pakketten. Het hele programma was extreem professioneel en plezierig. De training was erg precies en geen detail werd overgeslagen. De focus op veiligheid is enorm maar maakt het niet minder moeilijk om een leuke tijd te hebben. De installaties, boten en de uitrusting zijn van top kwaliteit en het personeel voelt meer als vrienden dan als personeel. Ik heb een enorm mooie tijd gehad met fantastische mensen welke experts zijn op het gebied van duiken en het overtrof al min verwachtingen. Op de een of andere manier voel ik me meer dan een PADI DIVEMASTER door het extra level dat ik heb voltooid, die van Dressel DIVEMASTER. Dank voor een fantastische tijd!

Steven P. – Dressel & PADI divemaster