Getuigschrift Suri Y.
02/10/2015
Getuigschrift Christian M.
02/10/2015
Show all

Getuigschrift Scott W.

PADI IDC - PADI Instructor Course or Internship

Mijn IDC. Paul Flower was mijn leraar en een goede voor mijn IDC. Ik was al bijna een jaar een stagiair in Dressel Divers waarbij ik werkte onder leiding van de meest professionele PADI instructeurs. Natuurlijkerwijs zocht ik altijd degenen op met de meeste ervaring zodat ik zoveel mogelijk kennis op kon doen. Totdat ik zelf meedeed aan de IDC had ik alleen nog maar gehoord hoe goed, slim en fantastisch Flower was bij het geven van deze cursus. Dit was een understatement. Hij bereidde ons niet alleen goed voor voor de IE maar hij bereidde ons voor op het echte leven met zijn persoonlijke ervaringen en de waarheid. Hij volgde elke handleiding tot het eind zodat we het goed begrepen en hij nam tijd voor ons na de ingeroosterde programma´s voor diegenen die moeite hadden met bepaalde onderdelen. Ik had een paar momentjes van onzekerheid.. Flower was als een cadeautje net als je dacht dat je er mee zou gaan stoppen. Paul Flower zal altijd in mijn gedachten blijven als iemand waar ik een hele hoop van heb mogen leren (ik noem hem graag een leraar) niet alleen op het gebied van duiken maar ook over het leven.

Scott W.