Getuigschrift Katarina J.
01/10/2015
Getuigschrift Fred A.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Paul F.

Vanaf mijn eerste werkdag in 2006 wist ik meteen dat Dressel Divers het bedrijf was voor mij, het eerste dat indruk op mij maakte is het veiligheidsniveau en de professionaliteit die iedereen uitstraalt. Ik begon als instructeur in Cozumel en vanaf die tijd heb ik op alle locaties gewerkt of ze bezocht en de niveaus van service en toewijding van het bieden van veiligheid en plezierrijke ervaringen voor duikers op alle niveaus zijn fantastisch.

Door de aanmoediging en hulp van het management ben ik nu een PADI cursus directeur in Mexico waarbij ik het Instructor Development programma en het trainen van nieuwe instructeurs volgens de hoge Dressel standaarden op me neem en coordineer. Het is een plezier om voor Dressel Divers te werken, ik ben er al 9 jaar en ik kijk nog steeds uit naar het trainen en opleiden van meer nieuwe toekomstige instructeurs.

Als je een baan wilt in de duikwereld met echte carriere mogelijkheden is er maar 1 optie.

Paul F.