Getuigschrift N. Wilson
01/10/2015
Getuigschrift Suri Y.
02/10/2015
Show all

Getuigschrift Nick P.

divemaster stages

De ongelofelijke hoeveelheid stress die ik ervaren heb tijdens het hele proces is niet om aan te te geven dat ik er niet van genoten heb want dat heb ik absoluut maar om aan te geven dat ik er meer dan alleen een baan aan over heb gehouden. Ik had een grote creditcard uitgave gedaan wat ik niet wilde verspillen en ook mijn trots en waardigheid wilde ik niet verliezen. Nadat alles was gezegd en gedaan ben ik geslaagd met een hoog cijfer, heb ik een hele hoop nieuwe vrienden gemaakt en gebruik ik mijn certifcaat nu om te werken in ‘s werelds meest extravagante industrie, Yachting. Met dank aan Paul Flower. Jullie zijn fantastisch.

Nick P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *