Getuigschrift Vicenzo M.
01/10/2015
duikinstructeur stages
Getuigschrift Anthony B.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift A. Marcello

Ik ben bijna 2 jaar geleden begonnen bij Dressel Divers waarbij ik mijn stage heb gedaan van Divemaster tot instructeur. Ik kwam aan in een nieuw land met een nieuwe taal maar ik voelde me thuis vanaf het begin met mijn stage genoten en de rest van het personeel. De stage was niet makkelijk maar ik heb een hoop geleerd en ik heb een hoop lol gehad. Na de stage heb ik mijn IDC cursus gedaan en ben ik een PADI instructeur geworden, hiervoor wil ik alle instructeurs bedanken die mij geholpen hebben tijdens mijn stage en natuurlijk ook de cursus directeur Cristian Maffione!

Toen ik eenmaal instructeur was nadat ik de stage en de IDC had gedaan in Dressel werd ik uitgekozen voor een promotie en werd ik duikbaas en na 1 jaar baseleider van de base waar ik een paar maanden eerder als stagiair was begonnen.

Ik besloot om in Dressel te blijven omdat het een fantastisch bedrijf is om ervaring op te doen als duiker en als instructeur, het is een bedrijf waar veel van je gevraagd wordt maar waar je ook een hoop in ruil krijgt voor je inzet, zoals kansen om cursussen te doen en specialiteiten zoals technische duiken en cave duiken.

Marcello A.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *