Getuigschrift Kevin K.
01/10/2015
Getuigschrift Kate J.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Jonatan L.

divemaster cursussen

Ik begon als stagiair divemaster met Dressel Divers in 2006 en toen wist ik al dat ik snel instructeur zou worden. Nadat ik gewerkt had als duikinstructeur op een bestemming, kreeg ik de kans om te verhuizen naar een andere Dressel Divers bestemming. Ik werd al snel gepromoveerd naar de positie van duikbaas waar een grote verantwoordelijkheid en het runnen van de dagelijkse operatie bij kwamen kijken. Twee jaar later werd mij de positie van regio manager aangeboden welke ik met beide handen aangreep. Tijdens mijn jaren in de scuba duik industrie heb ik de kans gehad om verschillende duikcentra te zien en ook om met verschillende bedrijven te duiken. Toen ik startte met Dressel ontdekte ik een niveau van professionaliteit dat ik nog nooit eerder had gezien. Dressel geeft net zoveel om de veiligheid en het plezier van de duikers als ik dus vanaf dag 1 waren we onafscheidelijk. Ik geloof dat een van de beste dingen aan het werken met Dressel Divers de mogelijkheden zijn die het bedrijf haar medewerkers biedt. Of je nu rond wilt reizen en op verschillende bestemmingen wilt werken, meer professionale training wilt en de PADI ladder wilt beklimmen of als je op zoek bent naar een management positie in de duikwereld, Dressel Divers zal je altijd aanmoedigen en helpen om je doelen te bereiken. Met dank aan Dressel leef ik 9 jaar later nog steeds mijn droom. En hey, ik heb zelfs een nieuwe taal (Spaans) geleerd onderweg!

Jonatan L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *