Getuigschrift Jeremy V.
01/10/2015
Getuigschrift Kevin K.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Jochen L.

Ik werd duiker toen ik op vakantie was in Corsica toen ik 10 jaar oud was. Ik begon mijn professionele duik carrière in 1996 in Utila. Ik werkte 4 jaar als instructeur in Costa Rica, de Maldiven en Egypte voordat ik contact opnam met Dressel en mij een baan aangeboden werd in een van de duikcentra in Mexico. Toen ik in 2000 startte als ervaren instructeur was ik onder de indruk van de sterke focus die Dressel legt op de standaarden en het volgen van scholing en het internationale educatie programma dat ze hebben. Vlak nadat ik begon met werken voor ze besloot ik om mijn PADI MSDT en mijn PADI STAFF INSTRUCTEUR te volgen om mijn instructeurs skills te updaten en te finetunen om me te kunnen aanpassen aan de standaarden en de filosofie van het bedrijf. Gebaseerd op deze beslissing werd ik gepromoveerd tot baseleider in verschillende bases in Mexico en uiteindelijk werd ik operationeel manager van het bedrijf. Na al die jaren hou ik nog steeds evenveel van het duiken en geniet ik ervan om mensen binnen het bedrijf te zien groeien, net zoals mensen die hun DSD doen blij zijn bij het zien van hun eerste krab. Jochen L. PADI STAFF INSTRUCTEUR #151933

Jochen L.