Getuigschrift Jake G.
01/10/2015
Getuigschrift Jochen L.
01/10/2015
Show all

Getuigschrift Jeremy V.

Ik weet dat er een hele hoop plaatsen zijn voor duikopleidingen. Vijftien jaar geleden besloot ik Frankrijk te verlaten om een nieuw avontuur te beginnen en van mijn passie mijn werk te maken. Nadat ik mijn cv op verschillende websites had geüpload waren er een paar duikcentra die contact met me opnamen. Dressel Divers was zonder twijfel de meest professionele met de presentatie en de uitleg van de baan die ze me aanboden. Ik was op zoek naar een stabiel bedrijf waar ik zou kunnen leren hoe ik een duik professional kon worden en waar ik mijn kennis en ervaring kon uitbreiden in de duik community. Ik accepteerde de baan die ze me aanboden in Mexico, playa del Carmen. Toen ik aankwam kreeg ik meteen een professionele training om te zorgen dat ik wist hoe de standaarden en de filosofie van het bedrijf waren als het gaat om veiligheid. Terwijl ik ervaring opdeed als instructeur werd me de kans geboden om mijn skills te verbeteren aan de hand van meer certificeringen. Het was absoluut een grandioze ervaring net als alle nieuwe vrienden die ik maakte door onderdeel van het team te zijn. Vandaag kan ik alleen maar heel dankbaar en trots zijn dat ik de administratieve directeur van Dressel Divers Mexico ben.

Jeremy V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *