Getuigschrift Sergio C.
30/08/2015
Show all

Getuigschrift Fernando E.

cursussen divemaster

In 2006 deed ik mijn stage bij Dressel Divers in Mexico en na een paar maanden werd ik instructeur, mijn idee was om een beetje te reizen en nieuwe dingen te leren maar aan het eind van de cursus kreeg ik een baan aangeboden als instructeur… En die nam ik aan!

Ik werkte ongeveer 3 jaar voor Dressel, in 3 verschillende bases in Mexico, waarbij ik eindigde in cozumel waar ik een hele tijd heb gewerkt. Na al deze tijd besloot ik dat ik meer wilde zien, ervaring opdoen en andere locaties en duik bedrijven wilde zien. En ik vertrok.

In de 5 jaar dat ik weg was heb ik het duiken nooit achter me gelaten, ik werkte in Egypte als “livaboard” gids, ging terug naar Portugal (mijn thuisland) en ik werkte in een lokale duikwinkel in Lissabon en werd manager van een kleine operatie in Madeira. Na dit alles besloot ik terug te gaan (de goede zoon komt altijd terug naar huis) omdat ik de manier van werken in Dressel miste, alles is altijd gebaseerd op veiligheid en klantenservice (zoals het hoort!) en de manier van opereren en managen is professioneel op alle niveaus.

Nadat ik terugkwam begon ik weer in Cozumel (wat geweldig was! Ik miste het duiken daar en het team) maar na 3 maanden kreeg ik de optie om te werken als “diveboss” op het vasteland en ik stemde in met het feit dat ik “de andere kant” van het bedrijf wilde zien en na ongeveer 10 maanden werd me een nieuwe optie geboden en nu werk ik als baseleider in onze base in Playa del Carmen.

Zoals PADI zou zeggen: “Living the dream…”

Onderweg ontmoette ik weer vrienden van vroeger en maakte ik nieuwe, ik zag verschillende locaties en creaties en ik leerde verschillende dingen over het duiken.

En precies zoals in Scuba duiken “ontmoette ik mensen, ging ik naar plaatsen en deed ik dingen…”

Fernando E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *