PADI IDC - PADI Instructor Course or Internship
Getuigschrift Scott W.
02/10/2015
Getuigschrift Bettina
02/10/2015
Show all

Getuigschrift Christian M.

Mijn naam is Cristian M. Ik ben geboren op 21 augustus 1978 en opgegroeid in Torino, Italie. Ik kan me de eerste keer dat mijn ouders mij meenamen naar de zee nog goed herinneren, ik zie zelfs nog de reflectie van de zon in de zee voor me. Ik had gestudeerd voor accountact maar toen ik op mijn 19e mijn studie afrondde droeg mijn passie voor de zee mij naar de Canarische Eilanden waar ik 4 jaar ben gebleven. Daar begon ik met het leren van duiken waarbij ik een aantrekkingskracht tot het zeeleven ontdekte. Na een aantal jaar de wereld over gereisd te hebben kwam ik terecht in de Dominicaanse Republiek waar op dat moment mijn neef Vincenzo woonde die als duikinstructeur werkte bij Dressel Divers. Hij werd mijn inspiratiebron, voor de eerste keer in mijn leven kreeg ik de kans om te werken in zoeits moois als het duiken, het leren h iervan aan aandere mensen en wonen in de mooiste plaatsen ter wereld. Daarom reisde ik naar Mexico en met dank aan het stage programma van Dressel Divers kon ik ervaring opdoen en alle cursussen afronden van mijn open water tot aan mijn instructeurs. Het is zonder twijfel de beste baan die ik ooit gehad heb, komend vanaf een stad in het noorden van Italie vond ik zomaar hele vrolijke mensen en heb ik al leren ontdekt dat waar ik van hou en boven alles dat ik de mogelijkheid heb op onder water te zijn in een wereld vol met dieren die je op tekeningen ziet. Van mijn leven in zwart wit ging ik plotseling naar een leven vol met kleur! Dressel Divers heeft me de mogelijkheid gegeven om te asisteren bij alle programma´s en deel te nemen aan de IDC’s waarna ze me uiteindelijk een excelente positie hebben gegeven als baseleader voor 5 jaar. Dit alles heeft me uiteindelijk in 2010 tot curus directeur geleid en ik kan dus nu andere mensen de mogelijkheid bieden om hun manier van leven radicaal te veranderen. Vanaf 2011 ben ik kwaliteitscontroleur en trainer van Dressel Divers Mexico, de Dominicaanse Republiek en Jamaica.

Christian M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *