Getuigschrift A. Jqueira
01/10/2015
duikinstructeur cursussen padi
Getuigschrift M. Vicenzo
01/10/2015
Show all

Getuigschrift B. Boyer

Mijn naam is B. Boyer en ik ben de baseleader in een duikcentrum. Ik werk al ongeveer vier jaar voor Dressel Divers en vorige maand heb ik meegedaan aan het Tec kamp waar ik al de zijmontage programma´s heb gevolgd, gasblender, tec 40, 45 en 50, ik heb alle cursussen gevolgd. De cursus was te gek, ik heb een hoop geleerd en het gaf met de kans om een nieuw aspect van het scubaduiken te ontdekken wat een luxe is na al tien jaar te hebben gedoken. Resultaat: ik heb het weer gevonden, ik kan mezelf niet meer stoppen. Ik ga zijmontage duiken maken bij elke gelegenheid die ik krijg tijdens werk en ik ga tec duiken iedere vrije dag  die ik heb.

B. Boyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *